Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2012 09:05 - Как мога да унищожа сам хлебарките вкъщи или офиса?
Автор: vrediteli Категория: Хоби   
Прочетен: 4985 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 22.12.2013 09:55


Процедурите по унищожаване на хлебарки, както в домашни условия, така и в офиси и търговски обекти имат множество специфики и особености, които ще се опитаме да ви обясним в тази статия.


Най-често ни се обаждат разтревожени хора именно с въпроса: "Как ще унищожите хлебарките вкъщи, когато и съседите ни са пълни с тези гадини?" и поясняват, че вече са ги третирали с каквото намерят от търговската мрежа. Е има и такива които до последно не си признават, че са пръскали с нещо сами, но това си е въпрос на тяхно разбиране. Все пак е добре да се знаят подобни подробности за да може да се избере правилния препарат с който да се третира. Трябва да се има предвид, че най-дълготрайно унищожаване на хлебарки се постига не с препарати за масово потребление, а със специализирани препарати одобрени от МЗ, които само за професионална употреба. Не случайно най-скъпите и качествени препарати изискват редица разрешителни и специализирано обучение за нанасянето им и се предоставят само на лицензирани фирми като нашата. Въпрки това все още много хора не се доверяват на професионалистите и прибягват до неефективни методи като този показан тук.


Обаче въпреки всичко написано по-горе в статията за да бъдем напълно искрени с вас ще ви споделим, че от опит знаем, че всъщност понякога определени препарати от разрешените за масова употреба имат изключително добър първоначален ефект върху някои видове хлебарки. На едни места отлично действат така наречените лентички срещу хлебарки, на други пък кубчетата срещу хлебарки, но за съжаление и двата вида са от една химическа група. Това ще рече, че когато хлебарките привикнат, а те рано или късно развиват резистентност към препаратите от нисък клас, та когато привикнат ще привикнат и към кубчетата и към лентичките срещу хлебарки.


Наистина не забравяйте, че както научно така и практически е доказано, че хлебарките са единствените насекоми на планетата, които с удивителна лекота привикват към повечето широко употребявани препарати. Ето защо има редица специфики при обработките срещу тях. Разбира се има решения за преодоляване на този ужасен на пръв поглед дисконфорт. Все пак именно заради това съществуват фирми, като нашата които да унищожават хлебарките до последния индивид.

 

При нужда от професионална защита от хлебарки може да се свържите с фирма Бран Инсект ЕООД от сайта vrediteli.bg




Гласувай:
2



1. mitkaloto - Убивате няколко хлебарки. Слагате ...
23.04.2012 09:34
Убивате няколко хлебарки.Слагате ги в буркан.Пускате една жива хлебарка .Тя ще изяде другите.Хранете я с хлебарки!Тя свиква и става-хлебарка убиец.Пускате я в къщата ,офиса и въпросът е решен.
цитирай
2. vrediteli - Звучи свирепо, но и до известна с...
23.04.2012 22:29
Звучи свирепо, но и до известна степен логично
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vrediteli
Категория: Хоби
Прочетен: 113611
Постинги: 13
Коментари: 4
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930